R1-Skins Cod promoțional

Doriți să utilizați R1-Skins cu cele mai bune bonusuri? Iată recenzia noastră despre R1-Skins.com, împreună cu cele mai bune promoții și coduri promoționale pe care le puteți utiliza.

Site

R1-Skins.com

Monthly Visits
86 048
Recent Bonus
Bonus gratuit zilnic
Promo Code hella
Primiți 0,9 $ gratuit + 2 cazuri gratuite și un bonus la prima depunere de 10%

R1 Skins Coduri promoționale și recenzii pentru Septembrie 2024

Aici este o listă completă a celor mai bune coduri promoționale R1 Skins pe care le puteți utiliza:

  • Code hella

    Aplicați codul pentru a primi 0,9 $ gratuit cu un bonus la prima depunere de 10%

  • Code hellar1

    Aplicați codul pentru a primi 0,9 $ gratuit cu un bonus la prima depunere de 10%

  • Code hellagood

    Aplicați codul pentru a primi 0,9 $ gratuit cu un bonus la prima depunere de 10%

Cum să utilizați codurile promoționale R1 Skins
  1. Deschideți site-ul R1-Skins.com și conectați-vă prin Steam.

    R1-skins website
  2. După ce v-ați autentificat, faceți clic pe imaginea profilului dvs. și selectați Top Up Balance.

    Top Up Balance
  3. Selectați țara dvs. și metoda de plată preferată. Introduceți codul hella la rubrica Afiliat sau cod promoțional, apoi faceți clic pe Aplicare.

    r1 skins codes
  4. Faceți clic pe butonul Adăugați fonduri după ce ați terminat pentru a finaliza depunerea și a primi bonusurile pe care le obțineți prin utilizarea codului nostru promoțional.

    r1 skins registration completion
🤟 R1-Skins.comInscrie-te!
👍 Cod promoțional R1-Skinshella
🎁 BonusAplicați codul pentru a primi 0,9 USD gratuit + 2 cazuri gratuite și un bonus la prima depunere de 10%
🎡 Caracteristici principaleActualizați skin-uri CSGO, deschidere caz, cashback
💹 Evaluare TrustpilotExcelent – ​​2.9 ( Recenzii 4 )
💥 ActualizatSeptembrie 2024

R1-Skins Promoție

Despre site-ul R1-Skins

Site-ul R1-Skins este un site de jocuri de noroc CSGO relativ nou pentru deblocarea cazurilor și deblocarea skin-urilor CSGO. Acestea prezintă carcase ieftine și scumpe, permițându-vă să câștigați mii de skin-uri diferite.

De asemenea, oferă mecanisme unice prin sistemele lor de upgrade și cashback, care vă permit să obțineți skin-uri mai bune sau să câștigați mai mulți bani. R1 Skins are, de asemenea, o interfață de utilizare atractivă, care le permite jucătorilor să își deschidă cu ușurință carcasele dorite în timp ce afișează skinuri frumoase.

Ei promovează bonusuri solide de bun venit, coduri promoționale grozave și un program excelent de recomandare. R1 este, de asemenea, unul dintre puținele site-uri care acceptă numeroase țări, cu o varietate de metode de plată, făcându-le foarte accesibile pentru aproape oricine dorește să deschidă cazuri.

Site-ul R1-Skins este legal?

S-ar putea să vă întrebați, este R1 Skins legitim? Ei bine, da. Este, de fapt, 100% legal și legitim. Sunt un site relativ nou de deschidere a cazurilor CSGO, fiind înființat abia în 2021, dar au strâns deja peste 68.900 de utilizatori, cu un total de 8,2 milioane de cazuri deschise.

Sunt deținute de WiseAvant OÜ, o companie situată în Estonia. De asemenea, au o companie soră numită Farmskins, care este un site de deschidere a cazurilor CSGO mai consacrat și mai legitim.

R1 Skins are, de asemenea, un rating respectabil de 3,7 peste pe TrustPilot. Din păcate, au o dimensiune mai mică a eșantionului în ceea ce privește recenziile și evaluările publice, dar a avea 3,7 stele este încă solid.

Deci, nu vă fie teamă să utilizați R1skins. De asemenea, prezintă skin-urile exacte pe care le puteți obține pentru fiecare caz, precum și procentul exact de obținere a fiecărei picături. Site-ul este cât se poate de transparent.

Pagina de pornire R1-skins

Bonusuri și promoții pe site-ul R1 Skins

Un alt motiv pentru care ar trebui să folosești R1 Skins sunt promoțiile și bonusurile lor foarte generoase. Ei oferă un sold gratuit de 0,25 USD pe care îl puteți solicita pur și simplu trimițând adresa dvs. de e-mail și abonându-vă la buletinul lor informativ. Acest sold poate fi apoi folosit pentru a deschide dosare.

R1-Skins oferă, de asemenea, recompense zilnice gratuite care sunt compuse din trei niveluri diferite.

  • 🥇 Nivelul 1 – O picătură standard pe care toată lumea o primește la fiecare 24 de ore.
  • 🥈 Nivelul 2 – Necesită o reîncărcare de cel puțin 30,00 USD, care apoi deblochează cinci picături.
  • 🥉 Nivelul 3 – Depuneți cel puțin 230,00 USD pentru a câștiga zece picături.

Cu fiecare picătură, vi se oferă șansa de a debloca un articol sau o carcasă aleatorie, împreună cu sold suplimentar, chei suplimentare sau reduceri suplimentare. Din nou, toate acestea sunt complet răscumpărabile și utilizabile în R1. Nu uitați să utilizați codul promoțional R1-Skins „hella” atunci când depuneți.

Programul de recomandare pe R1-Skins.com

Programul Partner este o caracteristică excelentă care, de obicei, nu este disponibilă pe alte site-uri de deschidere a cazurilor CSGO. Oricine are un cont se poate alătura programului de recomandare R1 CSGO și poate câștiga niște bani în plus.

Iată pașii pentru a vă alătura programului de recomandare pe R1-Skins.com:

  1. Conectați-vă la contul dvs. și faceți clic pe fila Partener.
  2. Introduceți codul sau porecla preferată sub Codul de afiliere care va fi folosit în linkul de recomandare.
  3. Faceți clic pe butonul Creare link, apoi confirmați.

Acum ar trebui să vedeți noua adresă URL de afiliat. Copiați-l și trimiteți-l noilor înregistrați.

Există trei niveluri de recomandare pe care le puteți atinge. Fiecare nivel vă va oferi bonusuri mai mari, în funcție de cât de mult au depus recomandările dvs.

  • 🥇 Nivelul 1 – depuneri totale de până la 5.000 USD de la recomandari. Primești un bonus de recomandare de 5%.
  • 🥈 Nivelul 2 – Depuneri totale de până la 25.000 USD de la recomandari. Primești un bonus de recomandare de 7%.
  • 🥉 Nivelul 3 – Depuneri totale de peste 25.000 USD de la recomandari. Primești un bonus de recomandare de 10%.

Orice comisioane pe care le câștigați vor fi convertite în contul dvs. de sold afiliat și pot fi folosite pentru a cumpăra skin-uri sau convertite într-un sold obișnuit de cont. De asemenea, vă puteți retrage prin cripto, dar va trebui să aveți o recomandare de Nivel 2 sau mai mare înainte de a o putea accesa.

R1 piei CRAFT

Principalele caracteristici ale site-ului R1-Skins

La fel ca și alte site-uri web de deschidere a carcasei CSGO, R1-Skins oferă, de asemenea, o mulțime de funcții și jocuri pentru a ajuta utilizatorii să fie implicați. Iată principalele caracteristici ale site-ului, împreună cu explicații de bază despre cum funcționează și cum să le folosești.

Actualizați skinurile CSGO

În primul rând, avem funcția Upgrade, pe care o au majoritatea site-urilor de deschidere a cazurilor CSGO. Pentru persoanele care au folosit site-uri CSGO înainte, ar trebui să fiți familiarizați cu Upgrade. Upgrade-urile vă permit în esență să vă transformați skin-urile proaste în altele mai bune.

Funcționează combinând până la șase articole, solduri și chei și folosindu-le pentru o șansă mare de a obține skinuri de valoare mai mare. Procentul este afișat în mijloc și se va modifica în funcție de valoarea totală pe care o oferiți în raport cu pielea pe care doriți să o obțineți.

Deschiderea cazului

Desigur, caracteristica principală a R1-Skins sunt deschiderile carcasei CSGO. Ele oferă o varietate de cutii din care să aleagă, care conțin toate o varietate de articole și skin-uri în CSGO. Iată diferitele tipuri de carcase și intervalele de preț pentru fiecare soi.

  • 📦 Carcase clasice – de la 0,39 USD până la 159,99 USD
  • 📦 R1 Rage – de la 0,99 USD până la 2,99 USD
  • 📦 R1 Elite – 49,99 USD până la 999,99 USD
  • 📦 Vopsea R1 – 0,89 USD până la 149,99 USD
  • 📦 R1 Craft – 0,25 USD până la 1,50 USD

Fiecare skin sau articol pe care îl puteți obține din aceste cutii poate fi fie transferat în inventarul dvs. Steam, păstrat în inventarul dvs. R1 CSGO, fie vândut înapoi pe site.

Cashback

Funcția finală a R1-Skins este funcția Cashback. Acestea oferă până la 10% cashback de la fiecare deschidere a cazului. Aceasta acționează practic ca o asigurare în cazul în care nu veți recâștiga valoarea pentru care ați plătit.

Sistemul de cashback al lui R1 este sub formă de chei. Puteți obține cheile aleatoriu atunci când deschideți cazuri sau nu reușiți upgrade-urile. Cutiile și upgrade-urile mai scumpe vor conține mai multe chei.

Toate cheile Cashback pe care le puteți obține pot fi convertite în magazinul lor Cashback. Cheile pot fi schimbate cu skin-uri sau echilibru. 85 de taste vă pot aduce un skin M4A1-S Flashback (MW), iar 100 de taste vă pot aduce înapoi 1,00 USD.

R1 skin-uri CAZURI CLASICE

Depunerea și retragerea fondurilor pe R1-Skins.com

Nu puteți deschide cazuri CSGO fără a depune mai întâi fonduri. Din fericire, este foarte ușor să depui fonduri pe R1-skins. Tot ce trebuie să faceți este să urmați acești pași simpli:

  1. Faceți clic pe fotografia de profil și accesați fila Sold de reîncărcare.
  2. Asigurați-vă că selectați țara actuală și metoda de plată preferată.
  3. Selectați suma pe care doriți să o depuneți, introduceți codul promoțional R1 Skins hella, apoi faceți clic pe Aplicați.
  4. După ce sunteți mulțumit, faceți clic pe butonul Adăugați fonduri și continuați să completați detaliile de plată necesare.

Iată toate metodele de plată acceptate pe care le puteți găsi pe R1-Skins:

  • 💰 Carduri de debit și de credit
  • 💰 Criptomonedă prin Coinbase
  • 💰 Alipay
  • 💰 Gcash
  • 💰 InstaPay
  • 💰 GrabPay
  • 💰 DragonPay
  • 💰 Neteller
  • 💰 Tether
  • 💰 WeChat Pay
  • 💰 Skrill
  • 💰 Transfer bancar
  • 💰 Samsung Pay

Odată ce ați început să deschideți acele carcase CSGO și ați adunat o grămadă de skinuri rare și valoroase, va trebui să le retrageți cumva. Din păcate, nu vă puteți converti skin-urile în bani și le puteți retrage direct. Singura modalitate de a vă retrage skin-urile este trimițându-le în contul dvs. Steam.

Iată pașii pe care trebuie să-i urmezi dacă vrei să-ți retragi skin-urile în contul tău Steam:

  1. Faceți clic pe opțiunile din colțul din dreapta sus al ecranului și selectați Profilul meu.
  2. Găsiți opțiunea Setare Steam și inserați adresa URL a Steam Trade aici. După ce ați terminat, faceți clic pe Salvare.
  3. Derulați în jos pentru a găsi inventarul și selectați toate skin-urile pe care doriți să le retrageți în contul dvs. Steam.
  4. După ce ați selectat toate skin-urile, faceți clic pe butonul Trimite la Steam și așteptați ca articolele să ajungă în contul dvs.

Avantaje și dezavantaje ale utilizării skin-urilor R1

Desigur, toată lumea vrea să știe ce poate obține din utilizarea skin-urilor R1. Așa că am creat un rezumat rapid al diferitelor avantaje și dezavantaje pe care site-ul le oferă pentru a vă ajuta.

Pro

  • 👍 R1 Skins are o interfață de utilizare curată și ușor de înțeles
  • 👍 Acceptă numeroase metode de plată (atât locale, cât și internaționale)
  • 👍 Sprijină majoritatea țărilor
  • 👍 Coduri promoționale generoase și bonusuri pentru jucători
  • 👍 Are un program de recomandare ușor de accesat

Contra

  • 👎 Nu există informații despre sistem disponibile public, care se dovedesc corecte
  • 👎 Are un număr mai mic de cazuri decât alte site-uri de deschidere a cazurilor CSGO
  • 👎 Nu se poate retrage direct în numerar, doar skin-uri în contul tău Steam
  • 👎 Sunt încă destul de noi în industrie

Cashback pe skin-uri R1

Asistență pentru clienți R1-Skins

R1-skins are un sistem decent de asistență pentru clienți. Chatul poate fi accesat cu ușurință prin intermediul pictogramei mesaj găsite pe site-ul lor. Chatul lor live este disponibil 24/7, dar răspunsurile pot dura ceva timp, în funcție de timpul în care discutați. Cu toate acestea, pe baza testării noastre, majoritatea răspunsurilor durează aproximativ 5-10 minute înainte de a fi conectat cu un agent de asistență.

Dacă chatul live nu a fost satisfăcător, puteți trimite și un bilet cu privire la preocupările dvs. Asigurați-vă că includeți toate informațiile și toate capturile de ecran pe care le puteți pentru a vă ajuta cu cazul dvs.

În cele din urmă, R1 Skins are și o secțiune Întrebări frecvente care vă poate ajuta să rezolvați cele mai de bază probleme și probleme pe care le puteți întâlni.

Concluzie

În general, R1-skin.com este un site solid de deschidere a cazurilor CSGO, care poate răspunde nevoilor dumneavoastră. Depunerea de fonduri este cât se poate de ușoară. Aceștia acceptă numeroase metode de plată găsite atât la nivel local, cât și internațional. De asemenea, au promoții generoase și bonusuri pentru codurile promoționale R1-skins pe care le aveți.

R1 are, de asemenea, câteva funcții suplimentare solide, cum ar fi Cashback și Upgrade, care vă pot ajuta să câștigați mai multe skin-uri pe termen lung. Au o interfață de utilizare fantastică, un sistem de asistență prin chat live și vă permite să retrageți direct skin-urile din inventarul dvs. Steam.

Întrebări frecvente pentru codurile promoționale R1 Skins

  • Este codul promoțional R1 Skins Legit?

    Da. Codurile promoționale R1 Skins hella, hellagood, și hellar1, sunt toate legitime și utilizabile pe site. Am testat personal fiecare dintre ele și putem confirma că acestea funcționează. R1 Skins ar putea fi un site relativ nou în lumea deschiderilor de cazuri CSGO, dar oferă bonusuri solide din codurile lor promoționale. Oferă același bonus de sold gratuit de 0,9 $ cu un bonus suplimentar de depozit de 10%, deci nu uitați să utilizați codurile.
  • Există și alte bonusuri disponibile pe R1 Skins?

    În afară de codurile promoționale R1-Skins pe care le-am menționat mai sus, R1 oferă, de asemenea, un bonus Cashback prin care puteți obține până la 10% înapoi de la fiecare deschidere de caz. De asemenea, aceștia oferă Daily Drops gratuite care vă permit să câștigați articole aleatorii, cazuri, sold suplimentar, chei sau reduceri. Un alt bonus disponibil pe site este oferta lor de sold gratuit de 0,25 $ dacă vă adăugați adresa de e-mail și vă abonați la newsletter-ul lor. În cele din urmă, ei au, de asemenea, un program de parteneriat în care puteți crea un URL afiliat și îl puteți folosi pentru a câștiga bonusuri suplimentare de la depozitele recomandărilor dvs.
  • Cum să răscumperi codul promoțional R1-Skins?

    Răscumpărarea codului promoțional R1-Skins necesită doar următorii pași:

    • 1

      Conectează-te la contul tău R1-skins prin Steam.

    • 2

      Faceți clic pe opțiunile suplimentare din partea dreaptă sus a site-ului și selectați Top-up Balance.

    • 3

      Alegeți țara potrivită și metoda de plată preferată.

    • 4

      Selectați suma pe care doriți să o depuneți și introduceți codul promoțional hella de mai jos, apoi faceți clic pe Aplicare.

    După aceasta, codul dvs. promoțional ar trebui să fie aplicat automat, iar dvs. puteți continua cu depunerea.
  • Pot retrage numerar din contul meu?

    Din păcate, R1-Skins nu permite retrageri directe de numerar din orice skin-uri pe care le obțineți de pe site-ul lor. Aceasta este, de fapt, o practică comună pe majoritatea site-urilor de tranzacționare CSGO, deoarece doar câteva selecționate oferă de fapt opțiuni de retragere de numerar. Puteți vinde orice skin-uri pe care le obțineți înapoi pe site în schimbul soldului. De asemenea, puteți retrage skin-urile în inventarul Steam prin adăugarea URL-ului dvs. de tranzacționare Steam.

Author: CSGOTotem Author

Updated on: 02.08.2024

Leave a reply
Your email address will not be published.

Related Websites
  • Best choice
    1
    Code: GAMBLE-CSGO

    Primiți zilnic caz gratuit + Rakeback

    Monthly visits: 3 200 000
    Bonus
    Top
  • Best choice
    2
    Code: infotoplist

    Activați-l acum pentru a debloca instantaneu recompensele Ace cu rakeback de 50%.

    Monthly visits: 1 600 000
    Bonus
    Promo
    Top
  • 3
    Code: csgogamble

    Utilizați acest cod promoțional acum și primiți un bonus de 5% la toate depozitele

    Monthly visits: 497 224
    Bonus
    Promo
  • Best choice
    4
    Code: HELGO

    Utilizați acest cod promoțional acum pentru a câștiga 3 cazuri gratuite și un bonus de 5% la toate depozitele în numerar.

    Monthly visits: 6 800 000
    Bonus
    Promo
    Top
  • Best choice
    5
    Code: HYPEHELLA

    Aplicați codul acum pentru a obține 3 cutii gratuite + 5% Bonus la Depozitele în numerar și cripto

    Monthly visits: 2 300 000
    Bonus
    Promo
    Top
  • Best choice
    6
    Code: top100list

    Obțineți +5% la fiecare depunere, dar maxim 100 USD pe 24 de ore

    Monthly visits: 927 000
    Bonus
    Promo
    Top
  • 7
    Code: HELLAGOOD

    Activați codul acum și obțineți un bonus de depunere de 100% până la 200 de monede

    Monthly visits: 530 800
    Bonus
  • Best choice
    8
    Code: Gamble100

    Obțineți bonus gratuit la depunere de 5%.

    Monthly visits: 170 500
    Bonus
    Promo
    Top
  • Best choice
    9
    Code: top100list

    Obțineți o cutie bonus gratuită în valoare de la 0,01 USD la 1445 USD + Monede gratuite

    Monthly visits: 2 459 000
    Bonus
    Top
  • Best choice
    10
    Code: hellagood

    Activați codul promoțional și obțineți 0,15 USD gratuit pentru înregistrare +5% BONUS pentru depunere

    Monthly visits: 2 288 000
    Bonus
    Top